ienek 2006.08.19. 18:59

(2006. augusztus 19.)

család
Ma volt Zsobiéknál (valahol a XVIII. kerületben, a térkép szélén) a nagy családi (nagycsaládos) találkozó, a tavalyihoz hasonlóan. Egészen könnyen összepakoltunk és elkészültünk, bár én úgy terveztem, hogy már 10-re a KöKin leszünk, végülis csak 11-re értünk oda, de még így is nagyok voltunk. (Zsobi, Elvira, Kitti, Nóri, Kristóf, Emese, Öcsibá, Icanéni, Csaba, Zsuzsi, Manci, Geri, Csongi, Győző, Marika, Balázs, András, Andi, Gyuszi, Gyuszika, Zsófi, mi4en, összesen 23, nem rossz!)
Az eljövetel már kicsit csúnyább volt, Lucka hisztizett, mert álmos volt és Nóri folyton elvette a játékát és nem adta vissza. Miután kocsiba ültünk (Győző vezetett, Zsobi mutatta az utat) Cuci egyből elaludt.
[2006. augusztus 21. beírás]

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr5615743212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása