ienek 2011.12.23. 22:20

Király fürdő

Tegnap meglátogattuk* és igen kellemes volt. Kicsi, kevesen voltak és minden rendben volt. Persze a magyar coclista múlt azért még elég rendesen körbelengte, de abban egyetértettünk, hogy a következő hónapban visszajövünk.

Ez a fénykép eléggé idealizált, valójában mi nem ilyennek láttuk. Nagy gőz volt, tehát a színek is mások voltak. Volt egy nagy adag múltból ott maradt ájer, kellemes értelemben.

Nem mellesleg megvolt életem majdnem első masszírozása. Egy már volt, de azt nem számítom igazinak, mert az egy csontkovácsnál volt, teljesen felöltözve, ez meg épp ellenkezőleg... Legközelebb remélem nem Péterbácsi kezei alatt leszek.

Aztán ettünk a Pajtásban, szocio-retro önkiszolgáló étterem. Az ebéd és a fürdő is RP ajándéka volt. Majd az iszonyúan füstös talponálló: Kocsma Szaszához(?) vagy valami hasonló nevű. Itt csak egy sört ittunk, mert mindenkit bántott a füst. Átmentünk -volna- a Kitty Bar-ba, de nem volt nyitva, bezárt volna?

Kicsit kóvályogtunk, majd a Bambiba tértünk be, ahol részemről továbbra is Pilsner Urquell folydogált... Ezek után meglátogattuk az RP ranchot, majd viszonylag korán szétváltunk. Leballagtam Cékis-vel a Batyira.

 

* a weboldalukon a jobb oldali fotó nem erről a fürdőről készült!

Szólj hozzá!

Címkék: buli

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr703490666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása