ienek 2013.04.21. 10:01

Durva

A mostaninak letelt az ideje. Az újnak kiírtak egy pályázatot. De akit a többség szeretne, azt nem lehet. Megmondta a minisztérium, hogy ő kerek-perec nem! Akkor csak egy maradt, azt meg mi nem.

Részletesen:
Minisztériumi meghallgatás, két jelölt, kilenc bizottsági tag előtt előad. A végeredmény hat-három, oda. Két nappal később kiderült, hogy a bizottságból a három múzeum igazgatót fél órával hamarabbra hívták be a minisztériumba, ahol elmondták nekik, hogy mit tegyenek. Az egyiknek a kinevezése éppen most van a miniszter keze alatt, a másiknak még másfél éve van, a harmadik pedig tökös volt és azt mondta, hogy márpedig ő függetlenül a politikától fog szavazni.

Ővé lett a harmadik szavazat, a háromból.

Volt még három minisztériumi ember, egy vidéki fizika tanár(!), meg két ember innen. Összesen kilenc.

Most úgy néz ki, hogy új pályázatot fognak kihirdetni, mert egy díjat mostanában már vissza kellett vonni és újból nem akar leégni a miniszter.

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr435242949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása