ienek 2008.12.27. 23:59

(2008. december 27.)

Lüszt ma "leadtuk" a nagyszülőknek, legyenek vele boldogok :-). De most komolyan, Lüsz akart menni, ráadásul szilveszterkor. Így sikerült megegyezni vele, hogy ott lehet pár napot, de ne szilveszterkor, mert akkor az unokatesókhoz megyünk.

A délelőtt simán ment, de délutánra megint jöttek a görcsök. Most nem olyan nagyon és guggolni is csak egyszer kellett pluszba. De éreztem egész nap a háborgást és vettem a jeleket. Nem tudom mi lehet. Ma tényleg minden gluténmentes volt. Ma ittam először szójatejet! Tök finom volt, csak drága.

Pár nappal ezelőtt megnéztem a Wanted c. filmet. Jobbat vártam. Például magyarázatot arra, hogy a szövőszék honnan kapja az infókat. És az milyen gáz már, hogy a kis patkányokra a néhány ezer(!) kvarcórát hogyan tudta a főhős rászerelni egyenként, egyedül, ráadásul még beállítani mindet öt perc visszaszámolásra. Hö, vicces. És volt még ilyen "kis" baki, pár.

Northern Kings - 2008 Rethroned
01. Training Montage (Vince DiCola - Rocky IV soundtrack cover)
02. Wanted Dead Or Alive (Bon Jovi Cover)
03. Kiss From A Rose (Seal Cover)
04. Nothing Can Compare With U (Sinead O'Connor Cover)
05. A View To Kill (Duran Duran Cover)
06. My Way (Frank Sinatra Cover)
07. Strangelove (Depeche Mode Cover)
08. Take On Me (A-Ha Cover)
09. I Should Be So Lucky (Kylie Minogue Cover)
10. Killer (Adamski feat. Seal Cover)
11. Roisin Dubh (Black Rose) A Rock Legend (Thin Lizzy Cover)
Kurva jó kis zenék!

"...papucs orrán pamutboy." (Pom-pom)

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr395382113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása