Jelenleg van 370 album, amit meg kellene hallgatnom. Már ha és amennyiben nem akarok olyan zenéket őrizgetni, amiket még nem hallgattam meg. Új felfedezéseim: Myrath és Time Requiem. A Myrath zenekarnak sajnos ándörkonsztaksön a hivatalos oldaluk, de van itt májszpész. Tunéziából jöttek, mesterségük címere pedig progressive metal (arab? felhangokkal, ritmusokkal). A másik banda meg, wiki barátnőnk segítségével: Time Requiem. Kicsit ismertebb nevek, de ez nem baj.

Befejeztem Vámos Miklós: Apák könyve-t. Nagyon jó.

Ezeket néztem meg "mostanában". Az elmúlt 1-2 hónapban. Volt köztük nagyon jó: Mongol, The Bank Job, Becstelen brigantik. Volt egy jó: Max Payne. Volt néhány közepes: A törvény gyilkosa, Burn After Reading, Duplicity, Kaméleon. És volt néhány felejthető: A felolvasó, Sleep Dealer.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr103840497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása