Jött a meglepő hír, miszerint az újonnan alakult ... intézetbe titi (új szereplő!) lesz a(z egyik?) kinevezett a.

Jaj! Hogyan találták meg, csak nem a fb posztjai alapján gondolták hű katonának? Egy egyszerű kis rtg asszisztensből lett az aki. Közben csinált egy-két dolgot, de nálam sokkal jobban ismerők egyöntetűen kijelentették, hogy sajnos végtelenül ostoba.

Aztán egy mai hír: vezetőváltás lesz febr. 1-től nálunk. Bastard lelép, sasi felemelkedik. Egyúttal sasi megemlítette, hogy szerinte nekünk a legjobb az lenne, ha a kies, vidéki B. városába mennénk, az ő tervei alapján, K.földről is csak 20 perc vonattal. (most megnéztem és 26-35 perc).

Még azt is elpöttyintette sasi, hogy ha nem ő lesz az új tervezett vezető, hanem más (bandita), akkor bizony az állásunknak is annyi. És sajnos politikailag utóbbi áll jobban.

Úgyhogy minden fasza!

 

Előzmény

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr6214584114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása