ienek 2018.12.20. 14:34

Történnek dolgok...

Pár héttel ezelőtt jött egy emil a vezetőségtől, amit nem az egész gyár, csak a kisvezetők kaptak meg, hogy nyugodjon le mindenki a p.csába, ne terjesszen senki rémhíreket, nincs semmi eldöntve a költözésünkkel kapcsolatban, csapataink még harcban állnak és minden felelős vezető megtesz mindent azért, hogy a gyár ne költözzön D.-be.

Na, akkor el is kezdtem izgulni, mert én például nem hallottam semmi pletykát erről, de ha már ilyen szinten tagadják, akkor biztos van benne valami.

Pár nappal ezelőtt az innovációs és technológiai minisztár, egy interjúban, mellékesen, név szerint említette a mi gyárunkat, hogy megy majd D.-be és mindenkinek milyen jó lesz, wtf?!

Ezután elindult egy számon kérős köremil a gyárban, amire a vezetőség semmi konkrétumot nem írt, közben volt egy év végi - szokásos - zárógyűlés (amin nem vettem részt, szerencsére...), ahol szintén volt erről is szó, de semmi konkrétumot nem mondott senki.

Majd ezen a héten megjelent a M.K.-ben, hogy a vidéki szerepvállalás erősítését kívánják fejleszteni kormányzati szinten, ezért megvizsgálják több gyár vidékre helyezését...

Ezután több index cikk is megjelent, a gyár facebook oldalán is írtak egy kis hírt, majd a vezetőség összehívott egy közös gondolkodásra buzdító találkozót január közepére...

Lazán kapcsolódik

¤ ¤ ¤

Érdekes még: nettó 215 700 forint volt az októberi átlagbér (176 696)

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr3314503084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása