A legutóbbi költözős poszthoz kapcsolódva: felmerült még egy olyan ötlet is a nagyvezírek fejében, hogy Debrecenbe kellene költöztetni az egész gyárat. Komolyan! Persze nem lett belőle semmi, de meg kellett indokolni, hogy miért nem jó ötlet.

Szintén a költözésről: a legutóbbi, legfrissebb, már értekezleten is elhangzott verzió szerint a gyár itteni része kap egy öt szintes épületet – ami persze még nincs felhúzva –, itt a jelenlegi helyünk mellett, 3 szint a föld alatt, 2 felette, plusz még a tüdőgondozó lerobbant épületét.
Felmerült még az ideiglenesen konténerekbe való költözés, mint zárójeles ötlet. Én ezt a "megoldást" tartom a legvalószínűbbnek, mivel így kell a legkevesebb pénzt a gyárra költeni kormányzati szinten.

Elhangzott olyan mondat is, a minket meglátogató felettes szerv egyik dolgozójától, hogy "ja, az a gyár, ami meg fog szűnni?"

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr9912613183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása