ienek 2011.03.27. 23:39

Filmek

Megnéztem a A lány, aki a tüzzel játszik / Flickan som lekte med elden c. filmet. Beszarás, hogy ez tényleg 2009-es!? Jó volt, de nem eléggé. Valahogy hiányzott valami még, hogy teljesen jó legyen. Mindenesetre a könyvet rendesen követi és minden rendben is volt, talán a szőke óriás lehetett volna még jobb. És Paolo Robertot Paolo Roberto játsza :-)

Próbálom követni a BSG-t, de nagyon elveszi a kedvemet, hogy így egyenként kell levadászni mindegyik részt (plusz még ugye a feliratok...). A négy évadon kívül csináltak még egész estés filmeket (Razor, The Plan, stb?), mini sorozatokat (2-5 percesek, Razor Flashbacks, The Resistance, The Face of the Enemy, stb?). Ezeken kívül van még 3-4-5(?) egyéb BSG-vel foglalkozó kisebb-nagyobb filmecske. Alig tudom követni. Fórumokon kell böngésznem, hogy tul.képpen akkor mi is a helyes sorrend. Beszarás, na! Jah, és most látom, hogy egy új évadot(?) kezdtek, Blood and Chrome címmel... majd októberben meg is nézhetjük.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr203450739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása