Találkozó 10:45-kor Erzsébet lábánál (+1). Nagyon szép, napsütéses idő volt ekkor még.

Elgurultunk a Bambiig, (hubi/uni +1), dumáltunk, ajándékot cseréltünk, ettünk egy-egy pár főtt virslit (+1), majd felkerekedtünk, felbátorodva és felöltözve a szemerkélő esőben, első célunk a görzenál felé.

Viszonylag könnyedén megúsztuk, szinte beázás nélkül, aminek egy hopfanatik ipa (kép) volt a jutalma (+1). Ekkor talán már be is sötétedett(?), de mi elindultunk a messzi Ebihal felé.

Végig a Római-parton, ahol senki és semmi nem volt, nem sokat vacakoltunk, tekertünk.

Kb. fél 6 felé értünk az Ebihalhoz, ami meglepetésünkre nyitva volt, de vendég nem volt, csak mi. Zsíros kenyeret akartunk enni, de csak (uni +1) inni tudtunk és igyekezni kellett, mert a tulaj fél órát adott nekünk, mivel zárni akart. És ő ott aludt a hajón!

A fával megrakott tűzhely előtt szárítkoztunk (kép), mert bizony addigra már mindketten eláztunk, hiába a vízálló göncök (megbeszéltük, hogy felújítjuk a ruhatárunkat). A tévében éppen a Maverick ment. Mindennek ellenére élmény volt az egész!

Visszafelé ismét megálltunk a görzenálnál (uni? +1) és ping-pongoztunk egy kicsit, majd nekivetkőzve - mezitláb - próbáltunk szárítkozni.

Felbátorodva és kicsit megszáradva visszatekertünk a Bemig, ott megittunk egy fél liter vizet, majd (uni +1) kicsit leültünk beszélgetni...

Fáradtan, de élményekkel telve értünk haza.

Jelmagyarázat

 +1 = egy korsó sör
 uni = 1/2 dl unicum
hubi = 1/2 dl hubertus

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr5215373554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása