Amiről korábban írtam, az most beteljesedett: bandita október 1-től a gyárban dolgozik, ráadásul a mi részlegünkön. Bumm! Ja, és egyből m.-i munkakörben, napi 1 órában! Hoppá!

Így kell ezt csinálni: elvégzett, de be nem fejezett egyetem; nagyon erős politikai kapcsolatok; sok külföldi ismerős, barát, akik biztosítják a gyár néhány fontos vezetőjének kiutaztatását és elszállásolását és voila, kapunk is egy határozatlan időre szóló, napi 1 órányi (ez kész röhej!) biztos állást.

Ami biztos: nem fog minden nap 1 órát itt tölteni, szerintem a heti 1 óra sem fog összejönni. Valószínűleg még fizetést is fog kapni mindezért cserébe.

Mostantól ha bármit mond, nyilatkozik, megnyilvánul bandita, már nem lehet azzal takarózni, hogy de hát ő csak egy önkéntes.

Szívás!

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr413026584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása