Miután érdi belengette, hogy nyugdíjba megy (aztán kiderült, hogy nem úgy gondolta, még marad), átadta a szobáját sasinak és évinek, sőt cövek is beköltözött velük együtt, merthogy 2 órában már ő (cövek) is minket erősít, ma kiderült, hogy cövek mégsem jöhet át hozzánk 6 órában, mert állatnak és kutyának más tervei vannak. Mindezt betegmalac mondta el reggel cöveknek. Azt persze nem lehet pontosan tudni, csak sejteni lehet, hogy bandita gyári legitimálása a cél, ráadásul a mi kereteinken belül.

Ugyanis bandita annyira jól hozzádörgölődzött állathoz és kutyához, az ajándék utaztatásaival messzi keletre, hogy cserébe bandita számíthat egy hivatalos álláshoz a gyárnál. Beszarás! Ezen fog elbukni cövek álláshelye nálunk, amit leginkább sasi fog bánni. Bár szerintem tesz ellene majd valamit.
További érdekesség, hogy bandita által "ide lesz hozva" egy k. néprajzi kiállítás, amihez nekünk kell az a. anyagot hozzárakni, szeptembertől... A szépséghiba csak annyi, hogy bandita egyre vállalhatatlanabb, kezd hasonlítani KI-hoz, ami szerintem elég nagy gond (a hasonlat nem tőlem való).

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr3212613205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása