ienek 2011.12.26. 17:13

Megyünk? Megyünk.

Frissítés: 2011. december 26. [origo] cikk

...

Eltelt az idei utolsó nap a gyárban.

Meghallgattam sasi újabb agymenését: majd szól egy jóbarátjának a Parlamentben, aki majd lobbizni fog az ő kedvéért, hogy mi, a gyár kicsi részlege maradjunk ott, ahol vagyunk, mert akkor "ők/azok" megspórolják a költöztetésünk összegét, ráadásul ami nálunk van "anyag", azt hozzákapcsolhatnánk azokhoz, akik majd jönnek az épületbe, valamint, ha már ilyen jól összemelegedtünk, akkor a legegyszerűbb ha kiválunk a gyárból és függetlenül létezünk ezután - persze az új vezető természetesen sasi lenne. Meg különben is mit kezdenének azokkal a nagy terekkel, amik nekünk most a raktáraink, ott nem lehet olyat tenni, amit az új tulajdonosok akarnak.

Viszont, ha már a tetőtér többi részét kiköltöztetik, akkor azt megkaphatnánk mi, így az egész a miénk lenne, ezáltal a vidéki - országosan a második - hozzánk hasonló "gyári részleg" anyagát is magunkhoz vehetnénk és akkor nem csak országosan, de világméretűen is elsők lennénk, darabszám tekintetében.

Mondom, sasi nem kispályázik. Ehelyett ez van.

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr773479658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása