Újabb fülesek, innen-onnan: Mivel nincs pénz semmire, ezért a költözéssel egyenlőre várnak. Annyira nincs zsé, hogy a most elbocsátottakat sem tudják végkielégíteni, ezért most még el sem tudja küldeni őket a gyár. Huszonkettő plusz tíz ember, ahogy azt dr. nyávogi meg is írta egy hírportálon.

(Egyébként ilyen visszatáncolás már volt más gyárakban, volt ahol 2 hónappal később újra végigjátszották az elbocsátási műsort, mert addigra szereztek pénzt; volt ahol meg elküldtek még embereket, hogy az így felszabaduló pénzből tudják fizetni a végkielégítést).

Olyat is hallani, hogy a beígért(?) újabb, idei év elején esedékes leépítés se úgy lesz, ahogy, hanem másképp: ésszerűsítés lesz. Ha-ha. Kíváncsi vagyok ez mit is jelent a valóságban.

Sasi azért csak nyomul tovább. A fülem hallatára adta elő 3.14-nek, hogy akkor ő megkérdezne egy-két embert arról, hogy mi lenne ha mi kiválnánk a gyárból és itt maradnánk, ahol most vagyunk.

► Előzmény

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr573536297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása