ienek 2012.02.15. 15:05

Hallottam ezt-azt...

Bár nem írok, de történnek azért dolgok.

Volt mostanában több értekezlet, kicsi is, nagy is, zártkörű, meg titkos is, meg olyan, amiről csak hallottam egy olyantól, aki látta azt az embert, aki ismer egy lányt, akinek mesélte a pasija... szóval hosszú.

A lényeg: megvolt a kormányülés a költözés ügyében, hivatalosan még nem lehet tudni, de amúgy már igen. Ebben az évben nem költözünk. Nem csak mi nem, hanem az egész gyár nem. Nincs rá pénz.

Bandita volt bent több magas embernél (éééérted), elbeszélgettek a leendő új kisgyárrá alakításunkról. Állítólag vannak olyanok, ott fent, akiknek ez most viszonylag fontos és most látják olyannak a lehetősége(i)ket, hogy lépjenek az ügyben. Konkrétan: tegnap bandita volt bent, egy majdnem legföntibbnél, aki ott melegében, a megbeszélés hatására felhívta és kihangosította dr. nyávogit, és valami mérhetetlen ordenáré módon kipicsázta, majd egy napos határidővel jelentés elkészítését kérte tőle. Rólunk. És a mi külön kis költözésünkről.

Itt bent a gyárban – a szűk, néhány fős körben – vegyes gondolatok cikáznak ide-oda. Sasi persze válni akar, évi nem tudom mit akar, 3.14 nem hisz az egészben, szerinte mindenképpen szarul fogunk ebből kijönni, bastard több infót akar, de ő sem hisz az egészben, nusi hisztérikusan rohangászik, kiabál, hogy ő márpedig nem akar válni, ne döntsön senki se a feje fölött, érdi meg valószínűleg beindította az ellen-gépezetet, merthogy neki is van ám egy-két ilyen-olyan fenti ismerőse.

Kissé árnyalja az egész helyzetet, hogy 3.14 meg egy vidéki hasonszőrű gyár, mintha tervezgetett volna – persze titokban – egy ehhez hasonló különválást / egyesülést, amiről természetesen mindenki csak találgat, mert ugye 3.14 már csak ilyen. Amit erről tudhatunk, azt éppen ő mondta el, egy korábbi megbeszélésen, igaz akkor sasi konkrétan rákérdezett.

► Előzmény

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr634113434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása