ienek 2012.07.13. 23:32

Van, aki bizakodik

Minap beszélgettem sasival a gyár költözéséről, maradásáról. Érdekes módon ő még mindig meg van győződve arról, hogy maradunk és jó lesz nekünk, mert majd betagozódunk abba a nagyba, ami idejön, "megszáll" minket. Vagyis ami miatt el kell költöznünk, szerintem. Mert szerintem költözünk, de azt még senki sem tudja hova, mikor, milyen leosztásban.

Sasi szerint, az hogy gőcsszéza már nem onnan fúj, ahol korábban volt, még nem azt jelenti, hogy banditának nincsenek "ismerősei" a kormányban. Szerinte nem is személyekhez, hanem eszmerendszerekhez, alkalmi megoldandó problémákhoz kapcsolódik bandita, mint egyén. Egy példát is mondott: egy külföldi ország valamilyen kedvezőnek tűnő ajánlatot kapott Mo.-tól, amire az a válasz érkezett, hogy "jó, jó, de előbb megkérdeznénk erről az egészről banditát, mint a mi tanácsadónkat". Na most ez vagy igaz, vagy nem. Ha nem, akkor viszont sasi kurva jó ötletelő lehet, hogy egyáltalán ilyen kipattan a fejéből...

► Előzmény

Szólj hozzá!

Címkék: gyár

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr324655917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása