ienek 2005.11.16. 23:13

(2005. november 16.)

buli, család, otthon
Igaz ma szerda van, de kezdjük a múlthét péntekkel (11). Vagy a korábbival (4): megvolt a finom kis Lukács fürdőzés, utána finom kis Bambizás, Cékis nem jött, az egyik gyerek beteg lett. Éjjel 1-re értem haza. A következő héten H. nem hívott fel, e-mailt sem írt. Így nem tudom milyen volt az "előadás".
A következő péntek (11) is Lukács fürdővel telt, Cékis el tudott jönni, persze Bambi, persze... Nomeg Sark. Sajna erőszakos volt RP, már azon gondolkoztam szájon vágom, de sajna nem tettem meg. Másnap egy bűnbánó sms-t írt (ilyen nem volt még!), gyanítom D. figyelmeztette. Szombaton (12) Ú.-en voltunk. Kedden (14) Cs. Zs.-ja kórházba vonult, jön a kis pupó! Fater meg hétfőn (13) lement N.-re segíteni. Muter meg egyedül maradt otthon.
Amúgy meg a sinus görbe lent van. Ez van.

gyár
Mint mindig, most is csak kihalás. Semmi jó. Ez van...

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr55811901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása