ienek 2009.11.30. 10:54

(2009. november 30.)

Villamoson jól szituált, ápolt arcszőrzetű, nagypapa korú, de jó megtartású férfi, unottan újságot lapozgat. Néha kinéz az ablakon, felnéz az utastársaira. Semmi különös. Jobban megfigyelem: kőkemény pornó újságot nézeget. Akkurátusan végiglapozgatja. Semmi jele, hogy esetleg elgondolkozna azon, talán nem a megfelelő helyen nézegeti. Elgondolkozom, mi lenne, ha megállna előtte egy gyerek és akaratlanul is látná, amit még pár évig nem kellene? Mi tennél, ha a te hatévesed állna ott? És mit tennék, ha az én hatévesem állna ott? Hogyan lehet eztazt elmagyarázni?

Volt szerencsém ma egy levelet olvasni, amit a Minisztériumból. Miszerint azonnal és haladéktalanul ( = előzetes egyeztetés nélkül) xyz egység hagyja el az eddigi körletét, költözzön be egy új helyre, a jelenlegi tulajdonosnak pedig fizet az állam 200 misit. A lényeg: ez a költöztetendő egység olyan, khm, eszközöket tartalmaz, amiket csak és kizárólag speciális hozzávalókkal lehet csak szállítani, de inkább úgyse. Mivel a Minisztérium Ilyen-Olyan Egysége az új helyet alkalmasnak találta a beköltözésre, ezért költözni kell. A főig. meg "kicsit" mérges lett és valszeg lesz egy kis sajtóbaszás. Ja, és hogy azt a pár hónapot ki kell valahogy bekkelni, mert az új fiúk biztosan majd megvédenek. Haha.

Új Harry Potter egészen nézhető darab.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr603497201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása