ienek 2010.11.19. 00:00

Otthoni mozi

Syriana / Sziriána. Nem egyszerű film. Megnézhető, bár igazából nem éthető, nem átgondolható. Messze tőlünk történik, mégis mi is benne vagyunk, minket is érint. Kicsit szürkésfekete a hangulata, vagy inkább a sugallata.

Staten island. Kellemes kis film, érdemes megnézni. Kicsit fekete, kicsit morbid. A (filmes)stílusa emlékeztetett Szoba kilátással-ra (bzmg! ez 1985-ben készült!). Vagy inkább az elővezetése, mint valami alcím.

Nomeg persze a Lie to Me 3. évadja.

Ez olyan szar, hogy látni kell: The Expendables / A feláldozhatók. Mi munka lehetett MR arcát ilyenné tenni, önmagában egy ószkárdíj. Pozitívum, hogy a bunyók tényleg úgy néznek ki, mintha tényleg.

Egy diznimúvi: The Sorcerer's Apprentice / A varázslótanonc. Végre megtalálták NC vállalható fizimiskáját.

Egy film amit nagyon vártam, de csalódtam benne: Inception / Eredet. A történet jó is lehetne, de annyi helyen bele lehetne kötni.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr753452352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása