(Jan. 24.) Tegnap volt éppen öt hete, hogy levették a 3. adag vérmintának valót. Két hete már telefonáltam, érdeklődtem, hogy mizu, akkor a fiatalabb, keveset beszélő asszisztens volt, aki azt mondta: majd február elején érdeklődjek vagy nézegessem az e-mailjeimet, hátha küldenek értesítőt. De rendes volt, megnézte azért, hiába, nem lett kész.

Most az idősebb, szószátyár asszisztensnő volt, aki elmondta, hogy éppen most érdeklődtek egy december elején készült vérvétel eredménye után, de nekik sem lett még kész, az enyém sincs még biztosan kész. Különben is a doktornő most Finnországban van, tehát majd ha hazajön, megcsinálja. Azt is mondta még, hogy talán a jövőhéten jön vissza...

*** Ezek szerint csak egy, azaz 1 orvos tudja megcsinálni az eredmények kiértékelését,
*** Ha ő nincs, akkor megáll az országban a cöliákiás kiértékelés?
*** Az külön tetszett, amikor azt mondta, hogy talán hazajön a jövőhéten. Miért mitől függ?

► Előzmény

Egyébként most megint próbálom tartani a diétát, egy ideje. A tegnapi napon viszont annak ellenére, hogy nem ettem semmi gluténosat, volt egy k. nagy rohanásom. És tanúm is van rá :)

Lehet, hogy az ecetes erős almapaprika a ludas?

Sütöttem kétszer gépben, egyszer sütőben kenyeret. Utóbbi sokkal jobb lett, mintha a gépben nem sülne át rendesen, pedig direkt a gluténmentes (7) programot próbáltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr333743802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása