2012.04.28.

ketten

Lehet egy ilyen invitálásnak ellenállni? Nem, de nem is akarok.

"Drága testnedveim az úrban!

Ürüljünk a jó időnek, hogy ismét elérkezni látszik a nap, mely kitárja szívünket a természet szeretetének és abbéli vágyunkat erősíti, felfokozhatatlan természetességgel ami arra késztet bennünket, hogy ismét eleget tegyünk a természet hívó szavának, mely szeretett Szent Endrénk meglátogatására sarkall minket, akik mit sem sejtve biciklizünk az élet bohókás játszóterén és hajunk rakoncátlan fürtjeit, rakoncátlan szél pöndöríti soha nem látott alakzatokba. Nem vagyunk szépek, de csúnyák se azért, mert ellenállhatatlanul vonzódunk ahhoz a megfoghatatlanhoz érzéshez, melyet úgy hívnak baráti együttlét.
Ezért drága testnedveim gyülekezzünk az úr asztalánál szombaton reggel 8 órakor (na, jó 9-kor) a megszokott helyen Erzsébet királynénk szoborba öntött mosolyánál. Úti célunkban szerepel a nomád élet szalonnába tekert kolbászainak füstös aromájának, ízeinek felelevenítése is és miegymás..."

Itt a tervezett útvonal, vagy valami hasonló:


Kerékpáros útvonal 1536404 - powered by Bikemap 

 

Update:

Sikeresen letudtuk, baleset és egyéb problémák nélkül. Igaz a szokásos nagyrét teljesen foglalt volt, hála a hosszú hétvégének, a jóidő miatt pedig iszonyú sok ember lézengett mindenfelé, de mi azért is megtaláltuk a nekünk megfelelő kis helyet, egy csendes patak mellett, tűzrakóhellyel együtt. Kétszer 6 mínusz egy szalonnába tekert sajtos virslit pusztítottunk el, egy üveg csemege uborkát, számtalan sok paprikát és újhagymát, nomeg néminemű kenyeret.

szentendre03.jpg

A parton még összefutottunk a helyi kováccsal(?) vagy annak szellemi fogyatékos segédjével (Laci), majd mikor a Szentendre belvárosában a "szokásos" kiülőben kint ültünk, szintén sikerült Lacival találkoznunk, éppen egy taxiból szállt ki és jött oda hozzánk.

Néhány röpke pillanatig a tényleg-belvárost is megcsodáltuk, szlalomozva a sok-sok idegen turista között, majd otthagytuk Szentendrét és meg sem álltunk az Ebihalig, amit sajnos éppen felújítottak, ezért csak régi önmaga volt, de mi már nem bántunk semmit...

Az Árpád-hídnál még bepróbálkoztunk a Kobicuban, de mivel ezer pénz volt a beugró per kopf, ezért kihagytuk. Pedig a Kerekes band játszott.

Utolsó állomásként a Bem maradt, mint általában...

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr514472434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása