ienek 2005.11.24. 23:14

(2005. november 24.)

gyár
Hm, ilyen se volt mostanában: délután négy óra és senki nincs itt rajtam kívül. Eljött a cd másolások ideje :) Nameg a zene-letöltéseké, áh nem, ez csak vicc :) Egyre kevesebbet találkozom(!) és beszélek velük (pedig én itt vagyok), nomeg ők is velem. Megy minden ugyanúgy mint eddig. Pályázat, kavarás, pénz nincs (pedig...), leskelődés, irígykedés, hátbaszúrás (csak finoman persze).

gondol
Punnyog az idő. Telik. Ugyanolyannak érzem a mindennapokat, -heteket. El tudom mondani -- ha akarom -- néhány mondatban, hogy mit csinálok, mik történnek velem. Kinek is? Talán hétfőn G.-nek, bár neki van elég baja, vagy legalább is volt... Namajd meglátjuk. Múlt hét pénteken (is) kimaradt a fürdő és úgy néz ki, hogy ezen a hétn is ki fog (holnap) maradni.

család
A kis pupó megjött 20-án reggel (3300 gr, 51 cm)! Mindenki rendben van. Ma mennek haza, talán.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr555811904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása