ienek 2009.02.16. 14:27

(2009. február 16.)

homeopátia
Tegnap este THUJA OCCIDENTALIS 15 CH heti 1x10 golyó, jóindulatú prosztatamegnagyobbodás esetén minden esetben jó hatású. A prosztata növekedésének folyamatát csökkenti.
Ma délután ARGENTUM NITRICUM 15 CH este 1x5 golyó, az álmatlanság és a felületes alvás oka az, hogy a beteg előre fél valamilyen stresszhelyzettől, például vizsgától. Gondolatai, magatartása kapkodó, zilált. Izgalmi hasmenés kialakulása nagyon jellemző, gyomorgörcs, böfögés, a torokban kaparásérzet is felléphet.
Ma este NUX VOMICA 15-30 CH napi 1-2x5 golyó, türelmetlen, ingerlékeny, ellentmondást nem tűrő, könnyen dühbe guruló embernek javasolt. Gyakoriak a puffadásos emésztési zavarok. Túlterheltek alvászavara esetén is hatékony.
Okos innen vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr54557223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása