ienek 2009.02.17. 14:23

(2009. február 17.)

gyár
Csináltam tovább a következő hálátlan feladatomat. Bastard kecsegtet újabb munkával, persze még a körvonalak se látszódnak, de talán lesz valami kis plusz.
3.14-nek szóltam, hogy itt az ideje, hogy (megint) közbenjárjon az érdekemben, ha már elvégeztem az egyetemet 2001-ben, jó lenne, ha annak megfelelően kapnék zsét. Havi plusz 23e huf-ról van szó...

doki
Ma délután visszamentem a dokinőmhöz, mert azt mondta az asszisztens, hogy kész lesz a vér, vizelet lelet. Lehet, hogy kész lett, nem tudéom, mert se a dokinő, se az asszisztense nem voltak ott. Mindketten betegek. Holnap már lesznek, de sajna délelőtt, úgyhogy marad a holnapután, megint délután. Egy próba. Bejelentkezek gasztroenterológushoz, meg az étel allergiára is.

film
Hétvégén megvolt az Australia. Jó film, tetszett. Kidman nem. Olyan volt, mint egy friss múmia, viszont Jackman jó volt.
1973-tól lehetett a "tejeskávék"-nak szabad életük, addig elnyomták őket (bennszülött és fehér közös gyereke). 2008-ban "kért bocsánatot" nyilvánosan az ausztrál kormány a bennszülöttektől.
Ide tartozik: pont mostanában mesélte évi, hogy a nagybátyja, aki '56-ban kitámolygott Ausztráliába, még látta, hogy a '60-as években megengedett volt a bennszülötteket minden további nélkül lelőni, ha például nem a városban, hanem városon kívül találkoztak velük. Megengedték. És volt, aki élt is vele. Sajnos nem is nehéz elképzelni.

szolg.közl.
Hihetetlen, de sikerült megtalálni újra azt az oldalt, ahol a Holddal kapcsolatos infók vannak és ingyenesen be lehet építeni a saját weboldalba. Egyszer már megvolt, örültem is neki, meg be is építettem, de persze nem írtam föl az adatokat. Most megint megvan, felírtam mindent. Csodaszép!
(waning crescent = csökkenő holdsarló [kifli], egyébként egyszerű: amikor C betűt formáz a Hold, akkor Csökken, amikor D betűt, akkor Dagad).

homeopátia
Ma délután KALIUM BROMATUM 9 CH napi 1x5 golyó, nyugtalan, feszült, a kezével állandóan babrál, matat valamit. Álmatlanság, éjszakai rémálmok, felriadások, fogcsikorgatás ellen is javasolt.
Ma este GELSEMIUM 15-30 CH napi 1x5 golyó, memóriazavarral, félelemmel, leblokkolással járó lámpaláz, vizsgadrukk. Orvosi beavatkozás, vizsgálat előtti szorongás esetén is hatásos.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr314557217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása