ienek 2009.05.28. 21:00

(2009. május 28.)

Ismerősöm anyósának kimutatták, hogy rákja van. Szerencséjére van egy jóbarátnője -- földije --, aki talán tud segíteni. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint, az ismerősöm anyósának olyan papírja van, miszerint ez-meg-ez, itt-és-itt kimutatható, egyéb elváltozás nem tapasztalható, stb. Ezzel a papírral viszont nem jogosult bizonyos kezelésekre, amik pedig talán segíthetnének neki. Az ismerőse --röntgenszemű Alina-- szerint nem éri meg a szeptembert. Most próbálja a rák szétterjedését egy csomóba összpontosítani, így talán tud segíteni.

Elmentem a Kemp könyvért. És megvettem az első részét is, ami egy novellás gyűjtemény. Több író műve. Azért nem találtam a szerző nevét sehol...

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr183874518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása