ienek 2009.07.03. 13:08

(2009. július 3.)

Megvolt a(z)
... King Arthur, egy meglepően jó kis film, amiből megtudhatjuk, hogy a kerekasztal lovagjai bizony a vad szarmatáktól származtak. De most tényleg, mind képileg, mind szövegileg ott volt rendesen a film. Nem vártam ettől a történettől és rendezéstől ilyen jót. És Keira is alakított rendesen.
... Mágus, amivel persze elfogult vagyok, merthogy E. Norton tolja, de meg amúgy is, mert 19. század és O.-M. monarchia, és a sztori is, meg a csavarok is jók. Persze így utólag végiggondolva, inkább egy íróasztal mellett végigszerkesztett korrekt kis darabnak tűnik. De magával ragadott.
... Angyalok és démonok, újabb bőr lenyúzása. T. Hanks még mindig jó (jobb?), igaz itt furcsa módón nem ő volt a főszereplő, vagy csak nekem tűnt úgy?
... Éjszaka a múzeumban 1., kellemes kis kikapcsolódós filmecske, múzeumban dolgozóknak kötelező (szerintem),
... 2., dettó.
... X-men Origins: Woleverine, ez már mekkora egy fos film! Mind a sztori, mind a képi megjelenés, mind az ötletek(?) és megoldások egy nagy rakás sz@r. Nem értem, hogy voltak képesek ilyet létrehozni, és a jó kis színészek meg szerepelni benne.
... A forrás, egy gyöngyszem a sárban. Meglepő képi világ. Meglepő mondanivaló. Végül is egyszerű történet. Kötelezővé tenném. Valamiféle misztikus sugárzás(?).
Aztán folytatom, amit elkezdtem, ti. a The Wire / Drót c. sorozatot. Jelenleg a negyedik évad negyedik részénél tartok, amiben szintén közreműködött Lehane mester (Filmography).

Rakom minden nap, bár beírni az ellenőrzőmbe már soxor elfelejtem. Egyre több bicajost érzékelek. És egyre melegebb is van. Nyűglődök emiatt. Nomeg a sok autó(s) miatt is, főleg, amikor a Petőfi hídon a kisteherautós rámhúzza a kormányt, én meg anyázva majdnem felkenődök a korlátra. Kérdezem, ezt most miért kellett, valamit morog az orra alatt... Aznap reggeli adrenalin fröccs megvolt, kösz. Jobb szeretek nyugodtan tekerni.

Tudod milyen az az állapot, amikor az egyik legjobb barátod, egy 1 hónapos utazás előtt meghív egy "búcsúztató" sörözésre és te csak azt tudod neki mondani, most ne haragudj, de nincs kedvem menni, mert nem érzem jól magam? Olyan dühös-szomorú.

Vámos Miklós: Utazások Erotikában. Köszönöm Cékis-nek, hogy kölcsönadta. Bár amikor elkezdtem olvasni, az első fejezet (rész?) után félretettem, nem tetszett valamiért. Máshol járt az agyam. Most -- majd 2 hónappal később -- elővettem és alig tudom letenni.

Oké. Július 23-án megyek Gasztroenterológushoz. Addig még biztosan marad a glutén-szegény étkezés. Mostanában tolom a Chen-féle Probioticumot. Határozottan jobb.
Megvolt a Bőrgyógyászat. Bal térd alatt két kis kitüremkedő piros foltocska volt. Dokinő szerint az semmiség, csak begyulladt szőrtüszők és már fagyasztotta is. Közben még magyarázta, hogy teljesen ezzel az eljárással sem tudja eltüntetni, de kisebb lesz. De, doktornő, előbb talán meg kellett volna kérdeznie, hogy akarom-e. A fagyasztás olyan volt, mintha egy egyre jobban vastagodó tűvel-szöggel-késsel átszúrta volna a lábamat. Semmi különös, bírható. A végén hozzátette, hogy két hétig elég csúnyán fog kinézni, de ne aggódjak. Aha. Estére már egy új kétforintos nagyságú kör lett, ráadásul megtelt vizenyővel, majd kipukkadt, úgyhogy meg kellett "cérnáznom". Olyan volt, mint egy mini fedett sportpálya. Sikeresen kifolyt a lé. Azóta már jobb, csak kis nedvek jönnek belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr653842557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása