Megvolt a 24 - 8. évad, utolsó két része. Szerintem jól megcsinálták a legvégét. Jó, ha így hagyják és jó lesz ha innen folytatják. Azért azt sajnálom, hogy ez csak film és nem hiszem, hogy igazából is így történne. Simán eltüntetnék az ilyen embert, mint a főszereplő. De még a környezetét is...

Ír és horrormackó kitiltva! Volt rá ok, nem is kevés, de csak így, egyik napról a másikra? És a cuccaik? Szövődményként nusi és érdi osztotta az észt, de nagyon keményen. Hogy ők bezzeg mindent másképp csinálnának és ők mennyivel jobbak... Hányhatnékom van az ilyenektől. Remélem soha nem lesz elég hatalom a kezükben, mert szent meggyőződésből követnének el köztörvényes bűncselekményeket. És még jól is aludnának.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr803457558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása