2010.08.13. 16:46
Kenyérsütés
Glutenix 500 gr Omega Vital Fél liter langyos vízet a gépbe, 2 tasak élesztő (11+11 gr, Haas instant gluténmentes élesztő), elkevergetni, hogy az élesztő oldódjon, lisztkeveréket bele, majd a 15 gr sót (3 púpozott mokkás kanál, kimértem). 1-es program (Klasszikus), 1000 gr-os méret, nagyon átsütni. Elhatároztam, hogy nem nyúlok hozzá, legszívesebben belekaparnám a keverő szélére "ragadt", ottmaradt lisztet, de nem. Most így fogom kipróbálni.
Itt a végeredmény. Ez is olyan lett, mint majdnem az összes ezelőtti: ronda, de finom. Nagyon megkelt, aztán meg összeesett. szerk: persze, mert iszonyú sok élesztőt tettem bele.
Szólj hozzá!
Címkék: glutén
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.