ienek 2009.06.05. 13:17

(2009. június 5.)

Azért elég szar lehet, hogy az emberről ez az utolsó hír. Így befejezni az életet. RIP Carradine.

Megvolt a Revolutionary Road - A szabadság útjai. Elég nyomasztó film, főleg ha párkapcsolatban élsz.
A színészek nagyon jók. Az a ritka eset, amikor a magyar cím jobb, mint az eredeti.
Megvolt az Incredible Hulk. Felejthető, ráadásul voltak részek, amik egyszerűen zavartak. Az nem is annyira, hogy Edward Norton egy ikszlábú, Tim Roth meg egy törpe, ezektől függetlenül nagyon jó színészek, komolyan csípem őket. De az, milyen már, amikor a főiskola(?) kertjében néhány diák véletlenül szemtanúja lesz az eseményeknek, később meg a hírekbe is bekerülnek, és azt mondja az egyik, hogy az a zöld ember olyan volt, mint Hulk. (???) Most akkor ez a Hulk című film, vagy nem. Mintha nem az lett volna. Csak akkor egyszer mondták ki ezt a nevet. Nem értettem. Nomeg a végét sem, hogy akkor most R.Downey Jr. (feltűnt a végén kb. harminc másodpercre) összeszed egy csapatot és majd azok elkapják Hulkot. Snitt. Vége. Ez valami utalás volt? Lemaradtam valamiről?

Tegnap este THUJA OCCIDENTALIS 15 CH heti 1x10 golyó Jóindulatú prosztatamegnagyobbodás esetén minden esetben jó hatású. A prosztata növekedésének folyamatát csökkenti.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr693842666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása