ienek 2009.08.12. 12:07

(2009. augusztus 12.)

Ez volt előbb: Dennis Lehane: A drink before the war. Aztán most ezt gyűröm (köszi Cs!) Dennis Lehane: Sötétség, fogd a kezem. Mindekttő simán olvasható egy hét nyaralás alklamával :-) sőt, még azon is túl! Talán ha amerikai lennék, még jobban rajonganék Lehane mester írásaiért. De így, felső-balkániként kénytelen vagyok beérni csak egy megsejtett, talán-értelmezett valóságként, az általa leírt helyszíneket, színhelyeket. Beszarás, mind amit elém tár! Ráadásként megfejeli olyan rejtői humorral, amit viszont csak én* érthetek.

Hazahoztam a melót, ja, és kiderült, hogy amit akartam, annak az egyik fele már megvan, a másik fele meg olyan bizonytalan, mint a hó végi csúszópénz.
Ide tartozik, hogy milyen az már, hogy az ember elvégez mondjuk egy egyetemet, mondjuk egy főiskola után, és a munkáltató baszik fizetni az emelt bért. Indok: a főnöknek nem sikerült elintézni, nomeg a gazdasági helyzet, nomeg a' izé. Aha, 2001 óta... [most 2009. van]
Ha PhD-t szeretnél szerezni, és van 30e forintod, akkor keress meg! Mindenképp tudok segíteni! Például, ha van egy nagyon kacifántos excel táblázatod és nem nagyon érted, hogy melyik sheet, melyik cellája adja vissza az általad kért adatot (mert az eredeti nem is a tiéd, hanem lenyúltad valakitől, akire persze nem hivatkozol...), akkor talán tudok segíteni. Mondjuk jó lenne, ha az e-mailemre vagy a telefonhívásomra jelentkeznél... Addig csak sötétben tapogatózok.

Winterstarin: Shifting Sands. Vagy az Ashent:Deconstructive. Persze mindkettő Progressive Metal.

* köszönet a fordítónak és a felső-balkáni létnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://instrumentalisenek.blog.hu/api/trackback/id/tr753840934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása